Брайтън първоначално беше поставил цена от 85 паунда за Мойсес Кайседо, въпреки

...
Брайтън първоначално беше поставил цена от 85 паунда за Мойсес Кайседо, въпреки
Коментари Харесай

Брайтън намали цената на една от звездите си с цели 20 милиона паунда

Брайтън в началото беше поставил цена от 85 паунда за Мойсес Кайседо, макар че съгласно " The Mirror " клубът е споделил на заинтригуваните страни, че оферта от 60 милиона паунда плюс добавки може да е задоволителна. Главният изпълнителен шеф на Брайтън Пол Барбър разкри, че клубът не е получил никакви предложения за играча, като посочи по-специално Ливърпул, макар че скорошният спад на цената може да промени това.

След като се наслаждения на добра кампания за Брайтън предишния сезон, Кайседо впечатлява досега през 2022-23 година и даже си завоюва повиквателна в тима на Густаво Алфаро за Световната купа, където записа един гол. В резултат на това мениджърът на " чайките "  Роберто Де Зерби изглеждаше безапелационен, че желае да задържи еквадореца, макар че това скорошно решение на борда, в случай че е правилно, може да опонира на този метод.

Докато новината е подтик за опитите на Ливърпул да укрепи халфовата си линия, изявите на Кайседо му завоюваха фенове от цялата Висша лига. Съобщава се, че Арсенал е търсил полузащитника в средата на декември, преди еквадорецът да бъде обявено, че ще бъде цел и на Челси през лятото. Като се има поради този скорошен спад в цената, и трите клуба могат да обмислят възможен трансфер през януари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР